ProduseCleste de tatuat

Ce este un tatuaj?

Daca te uiti la setul de tatuaj o sa vezi ca fiecare ca fiecare numar si litera este facut dintro multime de ce ce formeaza o sigura litera digitala.Cand clestele de tatuaj este inchis pe urechea iepurelui formeaza o serie de gauri mici.Atunci acea zona se freaca cu cerneala de tatuat . Cerneala de tatuaj care se duce in gauri devine permanenta in timp ce cerneala ce ramane la suprafata se va sterge. Te ve intreba daca tatuajul este dureros pentru iepure. Raspunsul este Da ,isadoar pentru un scurt timp.L afel ca si pentru noi oameni cand ne facem gauri in urechi.

Tatuajul reprezinta o metoda permanenta de a deosebim un iepure de altul.Tatuajele sunt necesare pentru rezultate insa este la fel de important bentru o buna intretiinere a evidentei si ar trebui sa fie o parte importanta din programul dumneavoastra managerial de crestere a iepurilor. Daca aveti un program mai mic nu ar fi practi sa cheltuiti bani pentru cupara consumabile necesar tatuari mai ales daca esti la inceput .Intraba altui crescatori daca iti pot taua ei animalele pentru inceput. Sansele sunt ca 4 conducatori sau membri cluburilor locale sa fie de accord sa tea jute.

Tatuajul poaute sa fie un numar ,un cuvant sau o combinatie .Uni crescatori folosesc num scurte ca Jon sau Pet in felul acesta tatuajul sa numeasca animalul sis a si il identifice .Alti sisteme care supune maimulte despre animale.De exempluintrun system o litera inseamna dolar si chiar un numar poate fi o caprioara .Deci daca ai avut un animal cu tatuajul “TB3” noi am stii doar uitandune la tatuaj ca este o capriaoara pe al carui tat ail chema Thumper si a carei mama era Bambi . Poti dezvolta un system de tatuaj ca sa ti se potriveasca.Majoritatea seturilorde tatuaje sunt limitate la 5 numere ori litere pentru fiecare tatuaj deci fi sicur ca iei asta in calcul.

Cum se face tatuajul

Pe moment ce iepuri se inmultesc vei dori sa inveti cu sa iti tatuezi propiul animal.Uitete la alti crescatori cand fac tatuaje.Fiecare isi dezvolta propiul sau propia sa maniera.Nu exista un fel anume .

Uite niste sfaturi despretatuaj care te-ar putea ajuta.

Dai iepurelui catevasecunde sa se calmeze si dupa aceea uitete inauntrul urechi.Tatuajul tau va aprea ca o serie de ace. Acum esti gata sa aplice cernealade tatuaj.Se poate folosi o periuta de diniti mai veche.Uni iepuri par a nu fi deranjati de acesta pare a procedure.

Nu te ingrijoara excesul de cerneala se va sterge ori mama iepuroaica il va curate.Daca nu sa curatat pena cand iepurele intra intrun spectacol il poti curate in asa fel incattatuajul sa fie mai usor de citit.Foloseste un tesut pe care ai pus vaselina sau servetele pentru bebelusi pentru a sterge exesul de cerneala din ureche.