0766 650 696
Cos de cumparaturi 0 items - 0 lei 0

Comenzi: 0766 650 696

Daca te uiti la setul de tatuaj o sa vezi ca fiecare ca fiecare numar si litera este facut dintro multime de ce ce formeaza o sigura litera digitala.Cand clestele de tatuaj este inchis pe urechea iepurelui formeaza o serie de gauri mici.Atunci acea zona se freaca cu cerneala de tatuat . Cerneala de tatuaj care se duce in gauri devine permanenta in timp ce cerneala ce ramane la suprafata se va sterge. Te ve intreba daca tatuajul este dureros pentru iepure. Raspunsul este Da ,isadoar pentru un scurt timp.L afel ca si pentru noi oameni cand ne facem gauri in urechi.

Tatuajul reprezinta o metoda permanenta de a deosebim un iepure de altul.Tatuajele sunt necesare pentru rezultate insa este la fel de important bentru o buna intretiinere a evidentei si ar trebui sa fie o parte importanta din programul dumneavoastra managerial de crestere a iepurilor. Daca aveti un program mai mic nu ar fi practi sa cheltuiti bani pentru cupara consumabile necesar tatuari mai ales daca esti la inceput .Intraba altui crescatori daca iti pot taua ei animalele pentru inceput. Sansele sunt ca 4 conducatori sau membri cluburilor locale sa fie de accord sa tea jute.

Tatuajul poaute sa fie un numar ,un cuvant sau o combinatie .Uni crescatori folosesc num scurte ca Jon sau Pet in felul acesta tatuajul sa numeasca animalul sis a si il identifice .Alti sisteme care supune maimulte despre animale.De exempluintrun system o litera inseamna dolar si chiar un numar poate fi o caprioara .Deci daca ai avut un animal cu tatuajul “TB3” noi am stii doar uitandune la tatuaj ca este o capriaoara pe al carui tat ail chema Thumper si a carei mama era Bambi . Poti dezvolta un system de tatuaj ca sa ti se potriveasca.Majoritatea seturilorde tatuaje sunt limitate la 5 numere ori litere pentru fiecare tatuaj deci fi sicur ca iei asta in calcul.

Cum se face tatuajul

Pe moment ce iepuri se inmultesc vei dori sa inveti cu sa iti tatuezi propiul animal.Uitete la alti crescatori cand fac tatuaje.Fiecare isi dezvolta propiul sau propia sa maniera.Nu exista un fel anume .

Uite niste sfaturi despretatuaj care te-ar putea ajuta.

  • practica prin a pune numarul sau litera in clestele de tatuaj.Dupa care pune pe o ucatea de hartie pentru a verificare ce ai in cleste.Este foarte usoar sa ai 21 cand de fapt tu vrei 12.Verificand pe o hartie mai intai vrei evita multe greseli.
  • Alege iepuri care nu sunt de calitate pentru primele tale tatuaje
  • Foloseste o mica carpa imibata cu alcol pentru a sterege interiorul urechi inainte de a tatua.,in felul acesta se curata suprafata de uleiurile natural si permite cerneli sa adere mai bine.
  • Inainte de a tatua uitete la interioarul urechi stangi.trebuie sa poti vedea vase de sange care sunt chiar sub piele gaseste un loc unde nu sunt vase mari si incearca sa plasezi tatuajul acolo Chiar daca planuiesti cu atenti poti lovi un vas de sange.Asta va cauza sangerare dar apasand usor o poti opri.Sangerarea poate sterge tatuajul scotand cerneala din gauri,evitand vasele de sange poti face un tatuaj bun.Cere unui prieten sa tina bine iepurele cat timp tu pui clestele de tateaj pe urechea iepurelui.
  • Capsarea cu clestele pe urechea iepurelui este partea cea mai grea deoarece nimeni nu vrea sa fac rau unui animal si le este frica sa nu apese prea tare.Incearca sa te linistesti cu gandul ca durerea dureaza doar un scurt timp.libereaza prinderea clestelui imediat dupa ce l-ai inchis si ce a fost mai rau sa terminat .Est greu sa spui exact cat de mult sa inchizi clestele pentru a asigura un tatuaj bun.Daca tattuezi iepuri tineri urechea lor tanar va necesita doar o presiune egala cu cea care o folosim sa testam tatuajul pe hartie.Animalele mari invarsta au pielea mai groasa deci este nevoie de o presiune la mai mare cand gaurim.

Dai iepurelui catevasecunde sa se calmeze si dupa aceea uitete inauntrul urechi.Tatuajul tau va aprea ca o serie de ace. Acum esti gata sa aplice cernealade tatuaj.Se poate folosi o periuta de diniti mai veche.Uni iepuri par a nu fi deranjati de acesta pare a procedure.

Nu te ingrijoara excesul de cerneala se va sterge ori mama iepuroaica il va curate.Daca nu sa curatat pena cand iepurele intra intrun spectacol il poti curate in asa fel incattatuajul sa fie mai usor de citit.Foloseste un tesut pe care ai pus vaselina sau servetele pentru bebelusi pentru a sterge exesul de cerneala din ureche.